Proiectele eTwinning

      În anul acesta şcolar, 2016-2017, elevii şcolii noastre participă la o serie de activităşi organizate în cadrul proiectelor eTwinning.
     Astfel, elevii clasei a V-a A sub îndrumarea prof. Grigorie Alina, elevii clasei a VI-a A sub îndrumarea prof. Licşor Claudia şi elevii clasei a VII-a B sub îndrumarea prof. Golumbeanu Anamaria participă la proiectul  ''Proud of my town'' alături de elevi din Polonia, Turcia, Lituania şi Italia. Elevii au realizat prezentări despre ei , colegii lor , interesele lor, hobby-urile lor, urmând a prezenta oraşul din diverse puncte de vedere, geografic, istoric, date statistice.


     De asemenea, elevii claselor VI A, VI B şi VII B îndrumaţi de prof. Golumbeanu Anamaria, participă la activităţile proiectului MUST. Astfel ei au realizat pentru acest an un calendar personalizat despre oameni de ştiinţă în colaborare cu elevi din Slovenia, Turcia, Spania, Portugalia şi Grecia.


     Un alt proiect interesant în care sunt implicaţi elevii noştri de la clasa a VII-a B îndrumaţi de prof. Golumbeanu Anamaria, este proiectul  Christmas Tree of Traditions alături de elevi din Ucraina, Croaţia, Albania, Belgia, Franţa, Turcia, Slovacia, Serbia,Polonia.


     Alt proiect în care suntem parteneri este Digital Citizen. În acest proiect elevii noştri de la clasele V-VIII colaborează cu elevi din Croaţia, Turcia şi Grecia.


Elevii claselor VII A îndrumaţi de prof. Drăgulin Delia şi elevii clasei VII B îndrumaţi de prof. Golumbeanu Anamaria participă la activităţile proiectului  Gifted and talent individual drama education. Elevii pot învăţa astfel prin activităţi teatrale. Chiar şi matematica poate fi subiect de dialog. În acest proiect avem ca parteneri elevi din Turcia, Albania, Potugalia şi Polonia.


Un proiect interesant este proiectul UNESCO ce are ca obiectiv promovarea patrimoniului european.
Participarea în proiectele eTwinning este gratuită, având drept scop, mai ales, promovarea imaginii şcolii noastre la nivel european şi creşterea motivaţiei elevilor noştri.






Olimpiada de Matematică - faza pe şcoală

   Pe 13 Ianuarie 2017 , la noi în şcoală, a avut loc Olimpiada de Matematică faza pe şcoală. Subiectele au fost elaborate de prof. Golumbeanu Anamaria la clasele a V-a şi a VI-a şi de prof. Scarlat Toma Titu la clasele a VII-a şi a VIII-a.
În urma evaluării lucrărilor s-au calificat pentru faza locală 12 elevi.


Faza locala - 19 februarie 2017
(Colegiul National Economic "GHEORGHE CHITU" Craiova [cls. VII-XII] si Scoala Gimnaziala "GHEORGHE TITEICA" Craiova [cls. V-VI]

http://mateinfodolj.eu/mate/index.html