Eclipsa de Soare 20 Martie 2015

     Cu ocazia fenomenului astronomic Eclipsa de Soare a fost organizata o sesiune de observari astronomice in curtea scolii. Astfel, elevii scolii si nu numai, sub indrumarea prof. Golumbeanu Anamaria, au putut observa acest fenomen cu ajutorul ochelarilor speciali, a unei masti de sudura si prin telescop. Apoi elevii au realizat postere, desene, rebusuri si articole in care si-au exprimat impresiile. Aceste materiale se vor regasi in paginile revistei scolii "Matic-Magic".







Noi activitati in cadrul proiectului MUST

     In luna martie a inceput introducerea resurselor educationale MUST in cadrul orelor de curs. De asemeni au avut loc doua webinarii cu partenerii nostri privind tipuri de teste si alte probleme organizatorice. Echipa de proiect la nivelul scolii noastre este formata din:
- prof. Vatavu Fanel
- prof. Caramavrov Larisa
- prof. Manda Sabina
- prof. Visanu Oana
- prof. Golumbeanu Anamaria
      Pana in prezent au fost create de echipa scolii seturi de teste pentru elevii clasei a VIII-a pentru capitolele Numere Reale si Calcul Algebric. Testele sunt un colaj de instrumente Google pe o platforma Moodle. Ele au fost traduse in limba engleza.







     MUST (Maths Understanding Using Science and Technology) este un parteneriat strategic Erasmus+ KA2 .
     Acest proiect este finantat cu sprijinul Comisiei Europene. Acesta publicatie reflecta numai punctul de vedere al autorului si Comisia nu este responsabila pentru eventuala utilizare a informatiilor pe care le contine.

Safe Internet Day

     Pe 10 Februarie 2015 si in scoala noastra au fost organizate activitati educative cu ocazia manifestarilor internationale Safe Internet Day. Activitatile au fost organizate de prof. Golumbeanu Anamaria si au avut suport educational oferit de Organizatia Salvati Copiii prin Coordonatorul Teodora Stoica.
http://sigur.info/ )







Rezultate Olimpiada de Matematica, faza pe scoala, 24 Ianuarie 2015

     Pe 24 Ianuarie 2015 a avut loc faza pe scoala a Olimpiadei de Matematica.
     Astfel , la clasa a V-a au participat 10 elevi, la clasa a VI-a au participat 9 elevi, la clasa a VII-a au participat 10 elevi si la clasa a VIII-a au participat 12 elevi.